Kuvataide

Olen harrastanut piirtämistä aktiivisesti melko pitkään, mutta se ei koskaan ole ollut minulle samanlainen intohimo, kuin kirjoittaminen. Piirrän usein aiheista, jotka inspiroivat minua oikein erityisesti ja joilla on minulle merkitystä. Tämä tarkoittaa sitä, että suurin osa töista liittyy roolipeleihin tai kirjoituksiin. Kuvistakin saa jättää kommenttia mieluiten blogipostauksen kommenttiosioon.

Piirrän usein ”perinteisillä” tarvikkeilla. En saa tietokoneeseen samaa tuntumaa, kuin tuttuihin ja turvallisiin kyniin ja suteihin. Suurin osa töistäni on lyijykynäpiirroksia, mutta värittäessä suosin usein värikyniä, copic-tusseja, pastellivärejä ja valkoista geelikynää. Lyijykynäpiirrokset tulee usein tuunattua Photostudiolla tai Gimpillä seepiansävyisiksi. Ihan vaan makukysymys.

Teokset on listattu alapuolelle sen mukaan, mihin ne perustuvat. Uusin päivittyy aina alimmaikseksi. Kuvat avautuvat uuteen ikunaan.

Tokyo-2200

Roolipeliprojekti Tokyo-2200 (CP-2020) on suurprojekti, jota pelaan tällä hetkellä Myrkmeren Vanhassa Linnassa ystäväni Ziegrandin kanssa. Peli keskittyy seuraamaan katujengi Crazy Chickenien elämää ja taistelua suuryhtiö Arasakaa vastaan vuoden 2200 Tokiossa.

High above

Ryhmäkuvaa roolipelihahmoista (CP-2020)

Jäisessä pohjolassa

Jäisessä pohjolassa on Vaeltelijassa pelattava roolipeli, johon löyhästi pohjautuen kirjoitan tällä hetkellä kirjaakin. Siinä, missä peli keskittyy noidansurmaaja Ketrain ja noita Astrithrin sekä sankan sivuhahmojoukon matkaan sekä kahden ensiksimainitun myrskyisaan ihmissuhteeseen, keskittyy kirja Ketrain elämään ennen kuin miehestä tuli Ketrai. Sekä kirjaan että peliin liittyvät kuvat päivittyvät alle.

Ketrain kaunis hymy

Marduk

Kaverin hahmo noidansurmaajapelissä

Noidansurmaaja Ketrai haarniskassa

Ruuti

Noitavaino

I uses steroids

His witch and her witchslayer

Pikku-Ketrai

Ennen lähtöä

Hornanratsu

Keskustelu

Kouko

Lepyttelyä

Piru

Riitti

Elise

Perkele – vesiväri

Kylpyhetki (Ketrai, vanhempi ottopoika Darron sekä biologinen poika Sargo)

Sparrataanko?

Ensiyö (Jaspis, Mardukin ottopoika ja nykyinen noidansurmaaja, sekä hänen mielitiettynsä Elise. Kumpikin lienee yhtä kauhuissaan ja tietämätön siitä, mitä nyt pitäisi tehdä)

SOR

Veljen vetämään pöytäroolipeliin liittyvät kuvat. Kaikista roolipelimuodoista pöytäpelaaminen on minulle kaikista läheisin ja Pohjoisen kuningaskunnan tapahtumat varmastikin kampanjana kaikista lähimpänä sydäntä.

Paran

Yleiset

Kaikki yleinen tavara, joka ei löydä tietään mihinkään kolmesta edellä mainitusta kategoriasta.

Ritari

Koiran näköisiä susia

Sunny

Pojjaat Aaro ja Karem

Borcha

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s